Uppfödarträff 5-6 mars:

Svenska Parson russell terrierklubben inbjuder till uppfödarträff för

svenska parsonuppfödare 5-6 mars

Tanken med uppfödarträffen är att samtliga uppfödare ska beredas möjlighet att samlas och diskutera rasen – mentalitet, funktionalitet, hälsa och exteriör. Nutid och framtid och hur vi bör avla för att bibehålla, förbättra och utveckla. Träffen kommer att innehålla (hoppas vi) en öppen diskussion som sedan kommer att mynna ut i de olika momenten i vår rasspecifika avelsstrategi (RAS). En av de stora anledningarna till att samlas är revideringen av RAS-dokumentet (första versionen 2004, reviderat 2010) och en behövlig föryngring av detta. Till hjälp, för att hålla liv i diskussionen, kommer vi parallellt att använda oss av det nyaste raskompendiet och dess olika avsnitt. Förhoppningen är att detta ska bli inspirerande dagar där uppfödare får chans att vara med och bidra och påverka och vi hoppas också att vi ska kunna bjuda på en inspirerande föreläsare på söndagens förmiddag.

Vi önskar att så många som möjligt kommer att vilja delta för att få med så mycket erfarenhet som möjligt!

En personlig inbjudan kommer inom kort med ett mer spikat schema. Inför träffen ser vi gärna att alla har läst igenom det nuvarande RAS-dokumentet och raskompendiet för att lättare kunna delta.

Vi startar uppfödarträffen kl 13 på lördagen den 5 mars och söndagen inleds med tidig frukost och fortsatta samtal kl 8.30 och vi avslutar med gemensam lunch.

Anmäl ert deltagande till ak@parsonklubben.se och hör gärna av er med eventuella frågor.

Parsonklubben kommer hålla årsmöte öppet för alla klubbens medlemmar på samma plats med start kl 13.00.

—-

Boende och måltider bokar man själv senast 26/2 hos Maria på info@falkangen.com eller 0510-540653.

Boende dubbelrum 260:-/pers.
Boende enkelrum 360:-
Hyra av linne 90:-

Middag lördag kväll 125:- (välj mellan nedanstående rätter). OBS! Måste anges i beställningen! Ange även om det är något du inte tål.
Fläskfilé med kantarellsås och råstekt potatis.
Skaldjurfylld laxfilé med kokt potatis.

Frukostbuffé 70:-

Lunch söndag 125:-
Grevékyckling, medelhavsgrönsaker, sallad och rösti.

Varmt välkomna!
Styrelsen och avelskommittén