Sthlm: viltspårkurs

Platser kvar!
Viltspårdomaren Göran Ädel kommer att hålla en
viltspårkurs i Stockholm för max 5 deltagare.

Plats: Stäket (Järfälla), Stockholm
När: 25-26/9

Kursen vänder sig i första hand till nybörjare och de som har viss spårvana.
Men oavsett nivå så kommer Göran att anpassa sig till varje ekipage.

Lördagen innehåller en del teori, så det är bra att ta med block och penna. Resterande del av kursen är praktisk med olika spårläggningar. Göran hjälper gärna till om ni har något specifikt problem.

För att kunna göra spårslut är det bra att ta med något som hunden gillar till exempel godis eller leksak. Medtag fika, något att sitta på samt kläder efter väder. Hunden ska ha med sig sele, spårlina, vatten samt ett vanligt koppel.

Kursavgiften 1200 kr betalas på plats vid första kurstillfället.
Observera att anmälan är bindande.

Alla hundar lämpar sig för nosarbete – och de flesta fullkomligt älskar detta sätt att bli aktiverade på! I vår viltspårskurs får ni lära er i teori vad är ett eftersök, vad ska man tänka på när man lägger spår, vilken utrustning bör jag använda. Om hunden är hetsig och snabb vad kan jag göra då. Hjälp att förstå att läsa er hund i arbete, lägga spår samt att ni får se er hund göra något den kan naturligt! I kursen ingår kompendiet, samt personliga utvecklingsråd för just din hund! Vi lägger spåren tillsammans, vi står också för blod samt klövar. Kursen är på 2 tillfällen och ni är ute i skogen drygt 5-6 timmar/tillfälle. Om er hund visar framsteg under kursens gång så finns det möjlighet till att avlägga prov vid senare tillfälle!

Anmäl till Göran Ädel goran.adel@telia.com, 073-996 57 90

För fler aktiviteter på gång runt om i landet se aktivitetskalendern >>>