Rapport ifrån Tyresta nationalpark

Söndagen den 6 november var det en aktivitet ordnad ute i Tyresta nationalpark. Vi träffades för gemensam promenad och fika. 

Vägen dit var fin och välskyltad. Naturen var vacker med sjöar och orörd skog. Vi valde att gå ”barvagnsfemman”, då vi hade små kompisar med på promenaden, både två och fyrbenta  🙂  Dom små fyrbenta bars emellanåt, vilket jag uppskattade för då fick man ju klämma lite på raringarna  😉 Det var ful fart i området då det ju var höstlov. Många barnfamiljer, mountainbikare och hästar. Efter promenaden var det skönt att sätta sig o prata, fika och grilla. Det var fint ordnat med många grillplatser, frächa toaletter och värmestugor både för dom med eller utan hund. Vi satt dock ute, då vädret var varmt och ingen nederbörd. Ingen fysisk utmaning, men mina vovvar somnade på en gång efter dom fått sin mat i bilen. Många intryck och ta in  🙂

Med på promenaden var Stefan, Sussie och Jocke med hundarna Frasse, Disa, Ebba och Maja. Isabella med hundarna Goa, Gittan och Ceasar. Inga-Britt, Rolf, Liv och Agnes med hunden Max och så jag, Kristin, med mina hundar Pepci o Tintin.