Nytt på hemsidan.

Bella

Den intensiva utställnings-, prov och träningssäsongen är i full blom i takt med naturen och det händer mycket på hemsidan:

Det är många kanaler de framgångsrika hundarna ska ut i – Årets parson-poäng rapporteras till och beräknas av damerna bakom resultat@parsonklubben.se och i förekommande fall skickar ni även in för uppdatering av CK-boken till ckboken@parsonklubben.se och vill du få ut din vinnare, champion eller godkänd provhund eller en ny hund med känd mental status på hemsidan – då ska du även skicka bild och text för det ändamålet till webmaster@parsonklubben.se. Glöm inte det senare om ni vill vara med i gallerierna på hemsidan och den stund som ges på framsidan.

Som ni ser på hemsidan så är de mindre bilderna kvadratiska – tänk på det när ni beskär bilderna så att hela motivet kommer med vid publicering.

Slutligen bjuder Parsonklubben alla nyblivna championhundar på en grattisannons i Newsletter – uppge championatstitel, hundens stamtavlenamn och ägare samt medsänd porträttbild till newsletter@parsonklubben.se