Fototävlingen avgjord

Fototävlingen avgjordes i och med att redaktionen för Svenska Terrierklubbens medlemstidning, som distribueras till 6500 medlemmar, utsåg Britt Kjempengrens porträtt av tiken Revefotens Wannabe Busy Lizzie till omslagsbild. Grattis!

Juryn fick in 61 bilder – ett väldigt fint urval att välja ut finalisterna ifrån. Samtidigt var det vissa tekniska förutsättningar som krävdes och som juryn skulle ta hänsyn till – stående A4-format, god teknisk kvalitet och något som passade för omslaget på ett julnummer var ju inte heller fel.

Terrierpostens redaktion har varit generösa med att presentera bilder ur bidragen – bortåt 25 bilder ur tävlingsbidragen finns med i tidningen.

Mer om de bilder som klubbens jury valde ut kommer ni kunna läsa om i Newsletter som distribueras till er i början av nästa vecka. Om ni inte har tillgång till Terrierposten och har sänt in tävlingsbidrag kan ni kontakta webmaster@parsonklubben.se för att få veta hur bilderna användes i tidskriften.

Tack för alla fina bidrag!

Glöm inte att det alltid behövs bilder som klubben kan använda fritt i Newsletter eller här på webben. Sänd dem till webmaster@parsonklubben.se och uppge fotografens namn och att vi har rätt att använda bilden i våra publikationer.