Vår medlemstidning Newsletter är på G!!

Newsletter har deadline den 1 maj och tidningens nya redaktör LooAnna sitter redo att göra ett nytt nummer om vår härliga ras. Sänd era bidrag, bilder, nya championat (får en gratis annons), berättelser och annonser till newsletter@parsonklubben.se. Läs LooAnnas presentation.

Nya redaktören har ordet:

Jag heter LooAnna Jönsson och har fått det ärofyllda uppdraget att sätta ihop vår medlemstidning Parson Newsletter. Jag har varit medlem i klubben sedan 2012 då jag skaffade min parson Frekkh.
Frekkh och jag tävlar och tränar agility tillsammans till vardags och har även kört lite viltspår. Hemma hos oss en bit utanför Västerås finns även ”storebror” Sid som är en jack russellblandning på drygt 7 år som så klart också kör agility.
Jag hoppas att vi tillsammans kan göra en riktigt bra och läsvärd medlemstidning men då behöver jag din hjälp! Skicka in ditt bidrag till tidningen senast den 1 maj. Stort som smått är välkommet! Bilder är alltid roligt så dom vill jag ha massor av och gärna då med åtminstone en kort liten text om vem/vad bilden föreställer. (OBS Glöm inte att ange fotografens namn!)
newsletter@parsonklubben.se
newsletter@parsonklubben.se