Ny aktivitetsansvarig för Mellansverige

Hejsan!

Jag heter Kristin Norrman och bor i Eskilstuna med mina parsons Pepci och Tintin. Har haft boxrar innan, så bruks ligger nära till hands när jag ska aktivera mina vovvar. Tycker väll inte att det egentligen inte spelar så stor roll vad man gör med sin hund, bara man gör NÅNTING. Vi brukar motionera en del genom gågging/jogging och mountainbike i skogen. Med Pepci så kör jag lydnad, gärna på promenaden. Då blir det bollkastning, dragkamp o godis/sakletning också. Tintin hakar gärna på det sistnämnda, annars tycker hon agility är skoj. Viltspår med båda.

Jag hoppas kunna väcka intresse för olika aktiviteter genom pröva-på-dagar. Agility i skog och på plan, rally-lydnad, frisbee, olika typer av spår, olika typer av sök, lydnad, kontaktövningar, ringträning mm. Jag kommer och fråga runt i klubben om folk som är kunniga i en rolig aktivitet, om dom kan tänka sig och ställa upp en dag o ge tips o råd. Promenader i Mellansverige blir det också. Det finns så mycket fint att se..:)  Studiebesök på intressanta ställen t.ex. djursjukhus. Trimning och friskvård mm.

Kom gärna med egna idéer!  Har själv många, hoppas att det går och genomföra dom också… 😉
Håll nu ögonen öppna för jag är på G med årets första aktivitet..
/Kristin

076-810 03 73
k.nor@telia.com