Mellersta: Parsonaktiviteter under vår och sommar. Välkomna!

Hejsan alla Parsonvänner!

Nu är vår och det spritter i både naturen och i våra hundar. Förhoppningsvis även i matte och husses ben;) För och råda bot, mot sprittandet, så kommer här lite aktiviteter. Hoppas på stor uppslutning och ni får gärna kontakta mej om ni har egna ideér.

Söndag 29 april  Promenad i Strömsholm. Vi flanerar omkring i den vackra miljön runt slottet och ute på strandängarna. Fika på Markan, bekanta sig med hästar och annan miljöträning.

Söndag 20 maj  Promenad på Bruksleden. Vi går rundslingan på 9 km. Runt sjön Trehörningen och sen upp på berget Landsberget 216 möh. Där finns det utsiktstorn och grillar.

Lördag 16 juni  Weightpull. Vi är inbjudna till Örebros weightpullförening, på en pröva-på-dag. Linda som ska hjälpa oss, kör själv med ”kineser”.

Söndag 15 juli  Stadsagility i Eskilstuna. Vi promenerar utmed ån till Vilsta. Under promenadens gång utmanar vi våra hundar med lite agilityövningar på ”hinder” som finns naturligt i en stads- miljö. I Vilsta blir det bad och fika/mat.

Söndag 19 aug Promenad på Björnö Västerås. Vi går det otroligt välpreparerade milspåret på ön. Det finns chans och se hjort, fika/grilla och bada.

Vill ni delta så kontakta mej på mail : k.nor@telia.com e 076-8100373 Mvh Kristin