Månadsbrev i skiftet mars-april 2012

Parsonpromenad på Drottningholm 25/3. Ordf Isabella med hund i mitten

Jag vill börja mitt månadsbrev med att tacka 2012 års årsmöte för ett förnyat förtroende som ordförande. Med det vill jag tillägga att årmöteshelgen med medlemsmöte, gemensam middag och det med Alf Andersson ledda årsmötet var mycket trevlig.

Efter en trist senvinter och influensatider har nu våren kommit till Stockholm och det känns underbart. Dags att hänga in vinterkläderna långt in i garderoben. Goa och Gittan här hemma viftar extra mycket på svansarna, de hatar nämligen sina täcken. De verkar tycka att det är det pinsammaste som finns med kläder. Tur att de inte föddes som chihuahuor..

Hågelbyutställningen här i Stockholmsområdet är under slutplanering nu och anmälningarna börjar droppa in. Vi ser fram emot en solig och hundrik Kristi himmelfärdsdag.

En annan sak som ska börja planeras är klubbens 20-års jubileum nästa år. Idéer samlas och arbetsgrupp ska utses. Alla förslag är varmt välkomna vad jubiléet ska innehålla. För egen del ska jag titta på lite ”Specialhistoria”. Jag har förmånen att få ta del av allt material som vår framlidne tidigare ordförande Birgitta Lindius har haft i sina gömmor. Det är en del att gå igenom så jag får nog ta en del av sommarsemestern till det.

Jag önskar er alla därute ett bra och framgångsrikt hundår vad ni än håller på med för aktiviteter.

Isabella
Ordförande