Styrelsens månadsbrev, i midvintertid.

Isabella 2 svVälkommen att läsa Parsonklubbens ordförande, Isabella Asps, månadsbrev om förestående årsmöteshelg, den av alla sedan länge emotsedda medlemstidningen Newsletter som snart ska vara i distribution… med mera.

Jag vill börja detta brev med att önska alla medlemmar god fortsättning på det nya året. Det kan verka lite sent nu när januari snart är slut. Anledningen till detta är att jag varit utan tv, internet och fast telefon sedan juldagen. Kabeln från telefonstolpen till mitt hus har fallit ner på grund av snö och jag har blivit lovad varje vecka sedan dess att problemet ska fixas. Icke..

Nu med hjälp av mobilt bredband är jag med igen. Det har varit en intressant upplevelse att vara utan teve så länge. I vanliga fall är jag ingen freak av just tevetittande men nu känns det väldigt tråkigt. Jag har lyssnat på radio som aldrig förr…så där. Städat skåp och lådor….behövdes kanske. Mysigast har nog varit att ligga och läsa med hundarna tätt intill. Det är livskvalitét för mig.

Jag vill också tacka er alla för det gångna året. Jag hoppas att ni har haft det bra tillsammans med era hundar vare sig ni jagar, tävlar agility, går på utställning eller tar sköna långpromenader. Jag har nämnt det tidigare, med en parson går det nästan att aktivera sig och hunden, med vad som helst.

Styrelsen är nu på gång med att sätta ihop klubbens verksamhetsberättelse. Vi planerar också inför årsmöteshelgen den 16-17 mars i Hällekis. Medlemsmöte på lördagen och årsmöte på söndagen. Jag hoppas att vi kommer att ses där.

Till syvende och sist vill jag beklaga att vår klubbtidning har blivit försenad men den är nu på gång och jag hoppas att ni får en stunds god läsning.

Må så gott i vintervädret,
Isabella